Zvezda dovela najbržeg fudbalera u (novijoj) istoriji! (FOTO)

Nedavno se pojavila informacija da će Crvena zvezda, pored brojnih zvučnih inostranih pojačanja, iz filijale Grafičara angažovati i Kostu Nedeljkovića, tj. pružiti mu šansu u prvom timu.

Na ovaj način tim Baraka Bahara bi mogao dodatno da dobije na brzini, i to u značajnoj meri! Naime, Nedeljković je na utakmici Prve lige Srbije protiv Zlatibora trčao 36,4 km/h!

To je brže nego što je zabeleženo u crveno-belom dresu Nemanji Radonjiću, ali i aktuelnim prvotimcima Osmanu Bukariju i Stefanu Mitroviću!

Radonjić je svojevremeno protiv Salzburga trčao 34,2 km/h, dok je Bukari protiv Pjunika zabeležio rezultat od 34 km/h, kada je ostavio bez daha navijače kao novo pojačanje kluba.

Mitrović, koji je takođe stigao u slično vreme kada i Bukari, zablistao je u utakmici protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope, kada je osim golovima oduševio i brzinom od 33,1 km/h.

Ostaje da se vidi koliku će šansu dobiti Nedeljković kod trenera Bahara. Crveno-beli su dugo kuburili sa pozicijom desnog beka, što je kulminiralo u prvom delu sezone kada je ostao jedino Marko Gobeljić, pa je silom prilika ovaj deo terena pokrivao Strahinja Eraković.

Na zimu se situacija promenila dolaskom Aleksa Viga i Lazara Nikolića, ali ostaje pitanje da li će Argentinac ostati. Za Nikolića se čini da je zadovoljio kriterijume.

Bukari i Nedeljković pokrivaju istu stranu terena, pa će biti jako zanimljivo ukoliko se nađu u igri istovremeno, što svakako ne bi prijalo protivničkim fudbalerima koji bi morali da se “jure” sa njima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE