U FORMI PRED DOLAZAK U SRBIJU: Novo pojačanje Zvezde strelac za reprezentaciju! (VIDEO)

U Crvenoj zvezdi, nakon ubedljive sezone i osvojene duple krune, uveliko rade na sklapanju tima koji će po prvi put imati obezbeđen direktan plasman u grupnu fazi Lige šampiona.

Međutim, taj proces je započeo još tokom zimskog prelaznog roka, pošto su kaparisani Peter Olajinka iz Slavije i Marko Stamenić, dosadašnji vezista Kopenhagena.

Olajinka je nastavio da trese mreže u Češkoj i nakon potpisanog predugovora sa beogradskim crveno-belima, dok je Stamenić skrajnut u danskom timu.

Ipak, nakon zvaničnog rastanka, odmah je pokazao koliko može. Pre dolaska u Beograd na pripreme novog kluba, ovaj fudbaler našeg porekla je sa reprezentacijom Novog Zelanda, koja je danas igrala prijateljsku utakmicu protiv Katara.

Zvezda dovela najbržeg fudbalera u (novijoj) istoriji! (FOTO)

Utakmica nije završena, pošto Novozelanđani nisu želeli da izađu na drugo poluvreme zbog navodnog rasizma prema Majklu Boksalu od strane fudbalera protivničke ekipe.

Do tada je rezultat bio 1-0 za Novi Zeland, a strelac jedinog pogotka bio je upravo novi Zvezdin fudbaler Stamenić u 17. minutu.

Kangva golom doprineo ubedljivoj pobedi protiv izvesnog pojačanja Zvezde! (VIDEO)

Tada je 21-godišnji fudbaler demonstrirao kakav šut ima, kada je precizno po zemlji uputio loptu sa više od 20 metara i zatresao mrežu.

Ovo je bio njegov prvi pogodak u A reprezentaciji, na 14. utakmici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nađ pred Napredak: Dobro je ako budemo pobedili

Fudbaleri Partizana gostuju sutra od 16 časova ekipi Napretka u okviru 34. kola Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu...

POVEZANE OBJAVE