POSLATA PONUDA: Zvezda krenula po vezistu!

Fudbaleri Crvene zvezde od danas su i zvanično jači za Filipa Krasoa, koji je u upravo završenoj sezoni nemilice tresao mreže timova Lige 2 u dresu Sent Etjena.

Pre toga su kaparisani Peter Olajinka, koji stiže iz praške Slavije, kao i Marko Stamenić, vezista našeg porekla sa Novog Zelanda, dosadašnji fudbaler Kopenhagena.

Tu međutim nije kraj pojačanjima što se veznog reda tiče. Dugo je kao najveća želja čelnika Zvezde figurirao Edmund Ado, koji je nastupao sa Šerifom u Ligi šampiona, nakon što je tim iz Tiraspolja izbacio upravo srpskog šampiona.

Još novih igrača stiže u Zvezdu: Mrkela najavio dve promocije

U zimskom prelaznom roku je sve iznenadila informacija da vezista iz Gane stiže u Superligu, ali da će igrati za subotički Spartak.

Tim iz Ljutice Bogdana ipak ne odustaje od njegovog angažovanja, pa bi Ado lako mogao da zaigra ponovo u Ligi šampiona, gde srpski šampion po prvi put ima obezbeđen direktan plasman.

Kako navodi “Sportski žurnal“, prva ponuda je već poslata u Suboticu na adresu Spartaka, ali nije zadovoljila tamošnje čelnike. Isti izvor međutim ističe da se u narednim danima očekuje nova ponuda, kao i to da će se pregovori završiti uspešno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi udarac za Liverpul, korak unazad u borbi za titulu, remi protiv Vest Hema (VIDEO)

U prvoj utakmici 35. kola Premijer lige, izabranici menadžera Jorgena Klopa kao gosti odigrali su protiv Vest Hema nerešeno,...

POVEZANE OBJAVE