Trener Zenita otkrio kolike su šanse da se Eraković vrati na pozajmicu u Zvezdu

Trajala je dugo saga u vezi sa prodajom Strahinje Erakovića ovog leta, a najviše prašine podiglo se u Rusiji. Za potpis mladog defanzivca borili su se Zenit i Spartak, a na kraju je presudilo pravo preče kupovine Zenita zbog identičnog sponzora sa srpskim šampionom.

Govorilo se da bi glavni adut Zenita mogla da bude i mogućnost da vrati Erakovića kao pozajmljenog igrača, pa bi tako reprezentativac naše zemlje igrao u Ligi šampiona za dosadašnji klub.

Lekovića želi višestruki prvak Evrope!

Od toga ipak neće biti ništa, što je jasno istakao trener tima iz Sankt Peterburga Sergej Semak.

Pozajmica? Uopšte nisam čuo za ovo. Prvi put čujem, jer nam je igrač na ovoj poziciji sada veoma bitan, rekao je Semak.

On je otkrio da je želja postojala i pre godinu dana, ali da je cena bila previsoka.

Erakovića smo gledali dve godine. Pre godinu dana smo hteli da ga kupimo, ali cena je bila veoma visoka. Ove godine je bila apsolutno fer i dobra cena za takvog igrača, ocenio je trener tima iz Sankt Peterburga, pa dodao:

Ne sumnjam da će nam pomoći. Veoma dobro poznajemo nivo ovog igrača. Može da igra i kao centralni defanzivac, i u prva tri, pa čak i desni bek. Za nas je odlična opcija kada igrač može da se koristi na nekoliko pozicija. On je brz i uporan defanzivac koji dobro radi jedan na jedan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE