Zvezda angažovala četiri nova igrača, ostao bivši reprezentativac

Rukometaši Crvene zvezde su prethodnog leta formirali respektabilan sastav i ušli u sezonu sa viskokim ambicijama. Ipak, nije sve završeno tako uspešno i osvojeno je tek 7. mesto u Superligi.

Usledila je rekonstrukcija tima, na čelu sa promenom na klupi, gde je umesto Ratka Đurkovića šansu dobio njegov dosadašnji asistent Anton Bukilić.

I igrački kadar će izgledati znatno drugačije. Crveno-belima je možda najbitnije da je sačuvan bivši reprezentativac Draško Nenadić, ali je već stiglo šest novih rukometaša.

Prvi u nizu su bili golman Nikola Radovanović, koji je došao iz Severne Makedonije, kao i pivot Borislav Urta, ali to je bio tek početak.

Za njima su došli i iskusni Aleksandar Pavlović, povratnik u klub nakon šest godina, mlado desno krilo Nikola Jelisić iz Istočnog Sarajeva i crnogorski reprezentativac Nikola Đurašković, koji igra na pozicijama levog i srednjeg beka.

Najnovije igra je doskorašnji kapiten Proletera Miloš Kovačević, koji će biti drugo golmansko pojačanje Zvezde ovog leta, što je neophodno s obizorm na to da su ih napustila sva tri golmana iz prethodne sezone, od čega su dvojica mladih pojačali konkurenciju: Dimitrije Jelić je potpisao za Partizan, a mladi Nikola Perić, sin legendarnog Dejana, za kragujevački Radnički.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Arsenal je apsolutni vladar Londona (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala savladali su Totenhem sa 3-2, u derbiju Severnog Londona odigranom u sklopu 35. kola Premijer lige. Arsenal je...

POVEZANE OBJAVE