Duo Kraso – Olainika rešeta i asistira, povratak Kange, Zvezda ubedljiva u Lučanima! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u gostima lučansku Mladost 4:1 na otvaranju 3. kola Superlige Srbije. Nakon efikasnog prvog poluvremena, u drugom je beogradski tim sa još dva gola overio trijumf.

Kao i u prethodnim prvenstvenim susretima, crveno-beli su rano došli do vođstva. U 4. minutu strelac je bio Stefan Mitrović a asistent Piter Olainika.

Iskoristio je Nigerijac grešku odbrane Lučanaca, i posle prodora pronašao saigrača na drugoj stativi za vodeći gol.

Mladost je uzvratila pri isteku 15. minuta igre. Rezultat je poravnao Veličković. Bio je to prvi gol koji je Zvezda primila nakon 9 datih protiv Vojvodine i Napretka.

Zvezda je nastavila da preti i posle gola. Rodić je u 20. minutu glavom šutirao pravo u golmana Stamenkovića.

Izabranici Baraka Bahara, vratili su prednost. Posle asistencije, Olainika se upisao u strelce u 35. minutu. Iskoristo je dodavanje posle kombinacije Kangve i Krasoa. Pre toga je Lučić šutirao preko gola.

Do poluvremena nije bilo novih uzbuđenja i crveno-beli vode 2:1. Bukari je samo u tom periodu dobio žuti karton.

U nastavku je Sremčevićev šut zaustavio Glazer. Zvezda je u 63. minutu povela sa dva gola viška. U strelce se upisao Žan Filip Kraso koji je zakačio loptu posle udarca Stamenića. Predasistenciju upisao je povratnik u tim Gelor Kanga centaršutem iz kornera.

Šansu da povisi na 4:1, imao je Kangva u 80. minutu kada je pogodio stativu. Što njemu nije pošlo za nogom, jeste Jovanu Mijatoviću u 87. minutu. Mladi Zvezdin napadač postigao je četvrti pogodak na asistenciju još jednog strelca Krasoa.

Zvezda narednog vikenda dočekuje Spartak i još uvek je neporažena. Mladost je ubeležila prvi ovosezonski neuspeh, a u sledećem kolu gostuje Napretku.

Mladost Lučani – Crvena zvezda 1:4 (1:2)

Veličković 14′ – Mitrović 4′ , Olainika 35′, Kraso 63′, Mijatović 87′

Mladost Lučani: Stamenković , Ćirković, Dognimani, Milošević, Joksimović, Donald, Udovičić, Tumbasević, Vajračić, Veličković , Sremčević

Crvena zvezda: Glazer, Dragović, Mijailović, Rodić (od 62′ Degenek), Bukari, Stamenić, Kangva, Mitrović, Lučić (od 62′ Kanga), Olainika, Kraso

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TO BI BILO NEVEROVATNO: Grin se oglasio o spajanju oca i sina Džejmsa u Lejkersima

Košarkaši LA Lejkersa izgubili su 4:1 u prvoj rundi NBA plej-ofa protiv Denvera. Sada se mogu posvetiti potezima nakon završene...

POVEZANE OBJAVE