GROBARI I SEZONSKE ULAZNICE: Partizan se oglasio bitnim saopštenjem

Košarkaški klub Partizan imao je veoma uspešnu prošlu sezonu.

Posle decenije posta, osvojena je ABA liga. Crno-beli su u tesnoj plej-of seriji Evrolige izgubili od Real Madrida.

Već vlada veliko interesovanje za sezonske ulaznice u nastupajućoj takmičarskoj godini. S tim u vezi, klub je obavestio navijače da prekida saradnju sa Ticketline-om. Tako će oni imati novog distributera karata.

Predsednik Partizana otkrio koliko se ljudi registrovalo za kupovinu sezonskih karata

Partizan je to objavio na svom sajtu:

KK Partizan Mozzart Bet će u sezonu 2023/24 ući sa novim tiketing partnerom. Nakon višegodišnje saradnje sa Ticketline-om, Klub je u želji za napretkom na ovom polju, doneo odluku da promeni tiketing servis. Značajno uvećana potražnja za sezonskim i dnevnim ulaznicama, kao i članskim kartama, donela je potrebu za unapređenjem servisa. (reselling karata ukoliko vlasnik ne može da dođe na utakmicu, mogućnost fazne prodaje itd.)  Navedena unapređenja i zahteve kluba za novim servisima koji su već dostupni na drugim tržištima, dosadašnji partner nije uspevao da isporuči u potrebnom roku i Klub je doneo odluku da iz takvog ugovora izađe. Ovim putem, Partizan Mozzart Bet apeluje na strpljenje navijača u tranzicionom periodu i migraciji na novi sistem. Rešenje za distribuciju članskih karata i prodaju sezonskih ulaznica će biti blagovremeno saopšteno. Novi koraci na ovom polju će biti objavljeni uskoro.  KK Partizan Mozzart Bet poziva sve zainteresovane navijače da se registruju za kupovinu sezonskih ulaznica i tako pomognu ubrzavanje procesa na prodajnim mestima, kada zvanična prodaja počne, stoji u saopštenju.

U prelaznom roku, Partizan je angažovao tri pojačanja a poslednji u nizu je bivši NBA igrač Pi Džej Dozir uz Mateuša Ponitku i povratak Ognjena Jaramaza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvazda časti navijače: Besplatno na meč sa Čukaričkim

Fudbaleri Crvene zvezde 25. maja, u poslednjem kolu Superlige Srbije dočekuju na svom terenu ekipu Čukaričkog od 19.00. Pre meča biće organizovana...

POVEZANE OBJAVE