RISTIĆ I JOVIĆ PRED KINU: Da u svaku utakmicu uđemo maksimalnim pristupom

Košarkaši Srbije, sutra protiv Kine počinju učešće na Mundobasketu.

Orlovi su ovog rivala već pobedili nedavno u Šen Ženu.

Igrači spremno dočekuju taj meč. Pred duel oglasili su se Nikola Jović i Dušan Ristić.

Svi smo radili vredno, stvarno smo odradili dobar posao od kako smo došli ovde u Manilu. Uslovi su fenomenalni. Odradili smo svaki trening perfektno i mislim da ulazimo u utakmicu svi spremni. Imamo pozitivnu energiju u timu, svi su fokusirani na svoje uloge i svi su podređeni timskom uspehu. To je ono što smatram da je najvažnije u ovom trenutku. Cilj nam je da svaku utakmicu uđemo sa maksimalnim pristupom i maksimalnim poštovanjem prema protivniku. Ovo je Svetsko prvenstvo, svako će dati svoj maksimum i svako će odigrati sjajnu utakmicu protiv nas. Mislim da se ne opterećujemo previše rezultatom, već da idemo od četvrtine do četvrtine i da ispoštujemo naše principe koje smo zacrtali u napadu i odbrani. Mislim da ako to ispoštujemo, rezultat će doći., rekao je Ristić za sajt KSS.

GENERALNA PROBA PRED MUNDOBASKET OKRŠAJ: Srbija dominantna protiv Đorđevićeve Kine! (FOTO)

Nikola Jović jedva čeka da takmičenje počne:

Svi su zadovoljni, svi su srećni kako ovo izgleda. Svi su pozitivni, nadamo se dobrim rezultatima. Protiv Kine smo igrali pre sedam dana. Nadamo se sličnom ishodu, da ćemo da dobijemo. Skauting smo odradili, treneri su uradili dobar posao, na nama je da to na terenu pokažemo, rekao je on.

Susret Kine i Srbije igra se sutra od 14 sati. Pre toga od 10 sati u našoj grupi igraju Portoriko i Južni Sudan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE