ZVEZDIN NOVAJLIJA HANGA: Razgovarao sam sa Duškom i sutradan potpisao ugovor

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet krenuli su sa trenažnim procesom i pripremama za novu sezonu.

Ostvarili su pobede u dosadašnjim prijateljskim utakmicama. Očekuju i da im se pridruže igrači kada završe obaveze u reprezentacijama na Mundobasketu.

Jedan od novih igrača crveno-belih za ovu sezonu je i Adam Hanga. Mađarski košarkaš je za Meridian govorio o raznim temama.

Posle Reala hteo je da nastavi u Evroligi, želeo je da ostane u Španiji ali tamo nije bilo opcija posle 13 provedenih godina sa porodicom.

Kazao je za ovaj portal da je jedina konkretna ponuda bila Zvezdina i da su se brzo i lako dogovorili. Pre toga je razgovarao sa Duškom i odmah potpisao ugovor naredni dan, rekao je Hanga za Meridian.

Izjavio je i da ga crnogorski stručnjak vidi na sve tri pozicije od 1 do 3. Istakao je da ni sa kim od bivših igrača nije govorio o novom klubu znajući već kakva joj je tradicija i želja da budu u vrhu Evrolige.

Crvena zvezda izdala važno saopštenje za sve koji žele da kupe sezonske karte

Kada je video koga je sve Zvezda potpisala prepoznao je da su to velike ambicije kao spoj mladih i iskusnih igrača u Evropi.Rekao je i da rivalstva izvlače najbolje iz timova pozivajući se na iskustvo igranja za Real i Barselonu a sada će ponovo nastupati protiv Partizana, zaključio je Hanga u opsežnom razgovoru za pomenuti portal.

Zvezda u subotu putuje na turnir u Italiji a tada od 20:30 igraju protiv Dinamo Sasarija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE