IVANOVIĆ PRED PUT U ITALIJU: Nismo kompletni, svaki minut i utakmicu da iskoristimo za uigravanje

Nakon dela pripremnog perioda provedenog u Srbiji, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet odlaze u Italiju.

Sutra od 20:30 ih na Sardiniji očekuje duel protiv domaćina Dinamo Sasarija. Na ovom takmičenju učestvuju i Armani i Asvel                                                                                                                                 .

Dva upravo pomenuta tima će sutra prvi na teren od 18 časova. U nedelju je od 18 sati meč za treće mesto a od 20:30 finale.

-Crveno-beli putuju na prve turnirske provere nekompletni sa 9 igrača (u Beogradu je ostao Miloš Teodosić, Jago Dos Santos i Marko Simonović se priključuju timu početkom sledeće nedelje), navodi se na sajtu kluba.

Pre odlaska na turnir, oglasio se strateg Zvezde Duško Ivanović:

Prve provere nam slede na turniru u Italiji, momci su dobro radili i u Staroj Pazovi i na treninzima u Beogradu. Nismo kompletni, ali svaki minut i svaku utakmicu iskoristićemo da se što bolje uigramo, što bolje upoznamo jer imamo dosta novih igrača i svako novo iskustvo u tom smislu biće dragoceno. Turnir je jak, tri evroligaša i domaćin, rezultat nije u prvom planu već neke druge stvari koje su nam važne u ovoj fazi priprema pred početak sezone, rekao je on.

ZVEZDIN NOVAJLIJA HANGA: Razgovarao sam sa Duškom i sutradan potpisao ugovor

Posle ovog takmičenja, Zvezdu očekuje i odbrana titule na Magenta kupu u Minhenu 16. i 17. septembra. Do početka Evrolige, Zvezda će igrati i u Nikoziji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildoza: Srećan sam što se vraćam u Beograd

Bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza trenutno nastupa za grlki Panatainaikos, ali ga samo lepa sećanja vezuju za crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE