LIGA EVROPE: Souček utišao Bačku Topolu! (VIDEO)

Fudbaleri TSC-a poraženi su minimalnim rezultatom 1:0 od Vest Hema u 5. kolu grupne faze Lige Evrope. Srpski predstavnik se odlično držao sve do finiša meča za novi neuspeh u evropskim takmičenjima.

Vest Hem je u početku nametnuo ritam. TSC je imao poluprilike koje nije mogao da pretvori u konkretnije šanse. U 13. minutu je Agerd blokirao udarac Đakovca. Srpski predstavnik je uspevao osim toga, da već za 20 minuta pet puta šutne na gol rivala.

Najbolju priliku su izabranici Žarka Lazetića propustili u 31. minutu. Fabijanski je odbranio udarac Ćirkovića. Potom je i Vest Hem prvi put šutirao ka okviru golu Veljka Ilića, koji je odbranio udarac Benrame. Do poluvremena je naš predstavnik uspeo da sačuva mrežu.

Posed je bio na strani premijerligaša. Srpski predstavnik je imao više udaraca na gol. Uz 2:1 po onima u okvir.

Drugi deo je agilnije otvorio gost iz Londona. Osim nekoliko kornera, u prvih 10 minuta nisu uspeli da savladaju Ilića. Milovanović u 57. minutu nije uspeo da ugrozi Fabijanskog šutiravši slabo. Ćalušić potom dobija žuti karton. Na ulasku u poslednjih 15 minuta utakmice su mreže i dalje mirovale.

Ipak, londonski tim je do vođstva stigao u 89. minutu. Pogodak je postigao češki internacionalas Tomas Souček postavivši konačan rezultat.

Frajburg je u ovoj grupi deklasirao sa 5:0 Olimpijakos kome TSC gostuje u poslednjem kolu 14. decembra.

TSC-Vest Hem 0:1 (0:0)

Souček 89′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON SUKOBA SA VLAHOVIĆEM: Aleri dobija otkaz, poznat novi trener Juventusa!

Nakon što je Dušan Vlahović izrevoltiran izmenom napravio scenu na meču protiv Milana, o tome čitajte OVDE, Juventus je...

POVEZANE OBJAVE