Jan-Karlo Simić deo štoperske trampe timova iz Serije A?

Omladinski reprezentativac Srbije Jan-Karlo Simić pre godinu i po je iz Štutgarta prešao u Milan za obeštećenje od milion evra, a već tokom leta dobio veliku šansu u prvom timu da se dokaže tokom pripremnih utakmica protiv najboljih timova Evrope.

Krajem godine je iskoristio probleme sa povredama defanzivaca Rosonera i upisao tri nastupa za prvi tim, a na debiju odmah postigao i gol protiv Monce.

U potrazi za seniorskim minutima, nakon što je veći deo jeseni igrao u Primaveri, mogao bi da ode na pozajmicu u Torino, navodi tamošnji “Kalčomerkato”. Od ovog posla bi višestruku korist imali i Bikovi, ukoliko se slože sa planovima Rosonera, pošto bi se desila svojevrsna trampa centralnih defanzivaca.

Iz Milana su zainteresovani za angažovanje štopera Torina Alesandra Bonđorna, a uz obeštećenje bi deo ponude bila i pozajmica našeg defanzivca rođenog u Nemačkoj.

Ostaje da se vidi koliko bi za ovakav posao bili zainteresovani u Torinu. Srbin bi mogao da bude ekspresna zamena za Bonđorna, ali ukoliko se pokaže dobro, dugoročno bi mnogo veću korist imali Rosoneri, čiji bi poslednji bedem u bližoj budućnosti upravo mogla da čine ova dvojica štopera u tandemu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE