DODATNO OSLABLJENA SRBIJA: Troicki imao poruku pred Slovake

Teniseri Srbije boriće se za ulazak u Svetsku grupu Dejvis Kupa.

Prošle godine su na završnom turniru igrali u polufinalu. Eliminisao ih je kasniji šampion Italija.

Sada im je rival u kvalifikacijama tim Slovačke. Srbija će biti bez Novaka Đokovića koji je igrao polufinale Australian Opena. Zbog bolesti neće moći da pomogne ni Hamad Međedović.

Selektor Viktor Troicki veruje u prolaz:

Već treći put igramo u Kraljevu i sećam se da nas je publika nosila do trijumfa. Pozivam ih da nam i ove godine pomognu protiv Slovačke, da nastavimo trijumfalan niz. Svi reprezentativci koji su ovde, u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji su spremni za meč i imaju odlične uslove da se pripreme za petak i subotu. Nažalost, već se znalo da Novak neće da igra, a od planiranih reprezentativaca zbog prehlade je otpao i Hamad Međedović. Međutim, Kecmanović, Đere, Lajović i Ćaćić su spremni za sva iskušenja. Priključili smo, po tradiciji, juniorskog reprezentativca Ognjena Milića. Reč je o levorukom talentovanom igraču kome će da puno znači rad sa seniorskim reprezentativcima, rekao je on.

Trener Slovačke Tibor Tot veruje da će njegov tim se suprostsaviti Srbiji, koja je jaka i bez Đokovića. Dodao je da su prošle godine izgubili od Italije sa 3:2.

Meč Srbije i Slovačke igra se 2. i 3. februara.

Foto: TSS/ I.Radošević

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko priznanje za Stamenića na Novom Zelandu

Fudbaler Crvene zveude Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda. On ima 22 godine i standardni je A...

POVEZANE OBJAVE