DIREKTOR ZVEZDE: Neko ne ume da podnese poraz, biće još produženja ugovora, Ledej nam je nuđen!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet odbranili su pehar u Kupu Radivoja Koraća.

Nakon tog duela, povela se priča o državnim projektima podstaknuta reakcijom Željka Obradovića nakon poraza u finalu. Pre svega na skandiranje crveno-belih.

Oba kluba su potom objavili izveštaje o finansijskom poslovanju. U međuvremenu, o tome i drugim temama je za portal Meridian govorio direktor kluba Nemanja Vasiljević.

Rekao je da se priča o drugim stvarima kako bi se bacila senka na nečiji neuspeh, aludirajući verovatno na izjavu trenera Obradovića.

Kao ciljeve u nastavku sezone istakao je prvo mesto u ABA ligi koje donosi prednost domaćeg terena sve do finala. Pohvalio je želju Teodosića da pomogne ekipi i doprinese osvajanju titule. Dodao je da se priča i o produženju ugovora za sledeću sezonu. Za Rokasa Gedraitisa rekao je da će, takođe uraditi sve da se obavi posao ukoliko trener bude hteo. Nagovestio je Vasiljević i još neko produženje ugovora.

Govorio je o angažmanu Treja Tompkinsa i oporavku Nikole Topića i da se spremaju za prelazni rok. On je između ostalog, pomenuo i da im je bio nuđen Zek Ledej sa još dvojicom iz iste agencije. Podvukao je da nisu izašli sa finansijskom ponudom, kao i da ne zna bi li je igrač prihvatio.

Zvezdu 1. marta u nastavku sezone očekuje gostovanje Bajernu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dešan objavio spisak za EURO

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan objavio je spisak od 25 igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE