VILDOZA SE SETIO PROŠLE SEZONE: Ljubav koju osećam prema Crvenoj zvezdi je uvek prisutna

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u 30. kolu Evrolige večeras dočekuju Panatinaikos.

Crveno-beli su ispali iz trke za plej-in makar. Imaju 10 pobeda, dok PAO juri prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Na ovom meču neće nastupiti nekadašnji prvotimac Zvezde Luka Vildoza. Zbog povrede kolena ostao je u prestonici Grčke.

Koleno je sve bolje i bolje. Mislim da sam prvi put malo požurio sa povratkom na teren i ispostavilo se da to nije bila najbolja odluka za moje telo. Sada smo odlučili da se potpuno oporavim, koliko god to vremena oduzelo i za sada sve ide kako treba. Nažalost, neću moći da igram u Beogradu, ali nadam da ću se do kraja ove ili tokom sledeće nedelje priključiti timu i drago mi je što ću biti potpuno zdrav za nove utakmice, rekao je on za Zvezdin sajt o stanju povrede.

On je pričao o igrama u crveno belom dresu prošle sezone, govoreći kako će se osećati pred današnji duel.

Biće čudno, posebno zato što nisam došao u Beograd. Želeo sam da dođem i da opet vidim navijače koji su me maksimalno podržavali protekle sezone, što je zaista bilo neverovatno. Naravno, gledaću utakmicu i podržavati svoj tim, ali ljubav koju osećam prema Crvenoj zvezdi je uvek prisutna. Kada pomislim na prošlu sezonu mnogo stvari mi prođe kroz glavu. Ali ono što je prvo jeste činjenica da su mi pružili priliku da igram posle veoma teške povrede u NBA ligi. U Milvokiju sam se ozbiljno povredio, a Crvena zvezda mi je omogućila da se vratim Evroligi i pokažem kakav igrač mogu da budem kada sam potpuno zdrav. Od prvog dana u Crvenoj zvezdi sam osećao ljubav i prihvaćenost. Naravno, nisam bio uopšte srećan zbog cele situacije koja se desila u NBA, ali sam dobio šansu, koju sam iskoristio i činjenica da sam dobio MVP priznanje za najboljeg igrača meseca u Evroligi, ali i da sam bio jedan od lidera tima zaista je neverovatna i uvek ću biti zahvalan na svemu što mi je pruženo, zaključio je Vildoza.

Duel Crvene zvezde Meridianbet i Panatinaikosa se igra večeras od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE