Nakon što je Pavlović odabrao Nemačku: Jan-Karlo Simić se oglasio o igranju za Srbiju!

Aleksandar Pavlović, koji je ove sezone stekao afirmaciju u prvom timu Bajerna, odbio je poziv čelnika FSS i odabrao da igra za A reprezentaciju Nemačke.

Za razliku od njega, već neko vreme u mlađim kategorijama naše reprezentacije nastupa Jan-Karlo Simić, koji je ove sezone odigrao nekoliko utakmica za prvi tim Milana i na debiju postigao gol za Rosonere.

NAMEĆU SE PRVIM TIMOVIMA EVROPSKIH VELIKANA: Piksi uskoro dobija još dvojicu reprezentativaca iz Nemačke?

Bilo je najava da će se naći u našoj A reprezentaciji za prijateljske utakmice protiv Rusije i Kipra koje su odigrane nedavno, ali je umesto toga procenjeno da je bolje da igra za omladinsku selekciju, koja se nažalost nije izborila za plasman na Evropsko prvenstvo.

On je u izjavi za “Milan TV” govorio o svom nastupu za našu reprezentaciju.

Počeo sam da igram za reprezentaciju Srbije do 16 godina. To je bilo moje prvo iskustvo međunarodnog fudbala. Prošle godine smo igrali na Evropskom prvenstvu u Izraelu i osvojili smo treće mesto. San mi je da igram za seniorski tim. To je moj cilj i nadam se da ću ga ostvariti, rekao je Simić, prenosi “Mozzart Sport“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE