MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Zvezdi se vraća preko potreban igrač!

Fudbalere Crvene zvezde, nakon što su ostvarili dve važne pobede u uzastopnim Večitim derbijima protiv Partizana, očekuje duel sa Vojvodinom u 32. kolu Superlige.

Nedeljković dobija ozbiljnu konkurenciju u Aston Vili?!

Istog rivala će imati i u finalu Kupa, čiji je termin poznat.

Pred samu završnicu sezone stigla je dobra vest za Vladana Milojevića. Kako navodi “Telegraf“, Kosta Nedeljković će konkurisati za sastav za predstojeću utakmicu sa Starom Damom iz Novog Sada.

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Podsetimo, Nedeljković je u velikom transferu (9.000.000 evra) tokom zime potpisao za Aston Vilu, nakon čega je ostao na pozajmici do kraja sezone, pošto je tada Zvezda još uvek zaostajala na tabeli za večitim rivalom.

Ipak, ubrzo se povredio pa Milojević nije mogao da računa na njega. Umesto toga već duže vreme mesto desnog beka pokriva Srđan Mijailović, kome je prirodna pozicija zadnjeg veznog.

Tokom zime su u Zvezdu prebačeni levi bek Viktor Radojević iz Grafičara, kao i Ognjen Mimoić iz OFK Beograda, ali za sada im se ne daje glavna uloga. Nedavno je u prvi tim iz omladinaca prebačen i levi bek Adem Avdić, ali se i on ubrzo nakon toga teško povredio i završio na operaciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Krunićeva poražena u finalu kvalifikacija za Rim

U finalu kvalifikacija za glavni žreb turnira u Rimu, srpska teniserka Aleksandra Krunić je poražena od Aliksandre Sasnovič. Naime, Beloruskinjaje...

POVEZANE OBJAVE