POLEMIKA VEČITIH: Posle Ostoje, stigao odgovor Čovića, zna se kad mu ističe mandat!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u petak protiv Mege počinju polufinale ABA lige.

Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom mestu. Danas je na TV Prva gostovao predsednik Partizana Ostoja Mijailović i najavio zvučna pojačanja.

Nije izbegao da pomene i predsednika crveno-belih Nebojšu Čovića. Dotakavši se da će verovatno odnosi biti bolji pošto on odlazi iz kluba.

Na istom mestu, u Jutarnjem programu TV Prva se kasnije oglasio i čelnik crveno-belih.

Rekao sam da mislim da smo našli čoveka koji ima energiju i volju da se bori i nastavi ovaj posao. Kraj mog mandata je jun 2026. godine, rekao je on aludirajući na sadašnjeg čoveka iz UO Željka Drčelića.

Potom je dalje nastavio o Mijailoviću:

U košarci sam 55 godina, sa Duškom sam igrao , nisam sreo ovakvu anomaliju. Sve što je radio zasnovano je na prevarama, lažima i obmanjivanjima. Moj rad je poznat, stepen obrazovanja. Bio sam potpredsednik Vlade, predsednik Vlade, prvi čovek KSS, u privredi, košarci. Ne mogu da budem sa ljudima koji ne drže do reči, niti da sedim sa ‘elementarnom nepogodom’. Moj odnos sa Duškom Vujoševićem i Predragom Danilovićem je bio takav-takav, a ovaj odnos sa sadašnjim predsednikom Partizana nadam se da će uskoro da se završi, zaključio je Čović.

Zvezda 3. maja od 19 časova dočekuje Megu u prvom meču polufinala regionalne ABA lige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Holandske haubice

Meridian vam donosi jedinstvenu priliku! Iskoristite šansu da se pridružite i doživite svaki trenutak sa još većim uzbuđenjem. Posjetite Meridian...

POVEZANE OBJAVE