Zidan već odbio jednog velikana?

Fudbaleri Bajerna imaju lošu sezonu iza sebe pošto su izgubili titulu posle 11 godina, ali je mogu koliko-toliko spasiti u Ligi šampiona, pošto je prva utakmica polufinala protiv Real Madrida završena rezultatom 2-2.

Izvesno je da Tomas Tuhel više neće biti trener Bavaraca, ali se postavlja pitanje ko će ga naslediti, jer svi potencijalni kandidati polako otpadaju.

Činilo se da je najbliži ovom mestu Julijan Nagelsman, ali je ipak produžio ugovor sa nemačkim savezom i nastaviće da obavlja ulogu selektora.

Svog rivala nije hteo da preuzme ni Ćabi Alonso, koji ih je ove sezone skinuo sa trona predvodeći sa klupe Bajer Leverkuzen.

Izgleda da na klupu minhenskog velikana neće sesti ni Zinedin Zidan, koji se već duže vremena pominje kao opcija, a navodno su pregovori išli u dobrom smeru.

On je bio veoma direktan na pitanje o tome pred revanš meč koji će Bajern odigrati protiv njegovog bivšeg kluba Real Madrida u polufinalu Lige šampiona.

Ne. neću biti trener Bajerna. Gledaću utakmicu polufinala Lige šampiona i navijati, rekao je Zidan za nemački “Skaj sport”, istakavši da će navijati za Real, klub sa kojim je kao trener tri puta bio šampion Evrope.

Nedavno su se pojavili navodi da bi Zidan mogao da preuzme Mnačester Junajted, koji ima veoma lošu sezonu, daleko goru od Bajerna.

Zidan nije imao angažman već tri godine, od napuštanja klupe Reala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Kaboklo nakon skandala u Areni

Skandal koji se desio i tuča Nanelija i Stefana Lazarevića je epilog svog naboja koji je prisutan tokom čitave...

POVEZANE OBJAVE