Nastavlja se saga oko taletnovanog štopera: Korak bliži ostanku u Zvezdi?

Talenotvani štoper Crvene zvezde Stefan Leković prethodnog leta je, pomalo neočekivano, napustio klub, pošto tadašnji trener Barak Bahar nije računao na njega.

Pozajmljen je tada Villjarealu za 300.000 evra, uz mogućnsot otkupa ovog leta za 4.000.000.

Međutim, pojavile su se naznake da u Zvezdi imaju nameru da se bore kako bi ga zadržali na Marakani, iako je jasno da su nemoćni ukoliko španski klub uplati dogovoreno obeštećenje, uz pristanak samog igrača.

Međutim, kako navodi “Mozzart Sport”, iz Viljareala žele da do konačne odluke do kraja narednog meseca pokušaju da spuste cenu na iznos između 3.000.000 i 3.500.000 evra.

Ovo bi možda mogao da bude i korak napred kao ostanku Lekovića u Zvezdi, pod uslovom da ga Milojević ima u svojim planovima, jer je izvestan i dolazak Nemanje Stojića.

Podsetimo, jedan talentovani štoper već je najavio povratak u Zvezdu sa pozajmice, pošto nije postigao dogovor o ličnim uslovima, pa neće biti otkupljen od svog matičnog kluba.

Sa druge strane, biće ostvarena solidna zarada od otkupa Jegora Pruceva, dok je još jedan mladi štoper Ogbua, koji je bio pozajmljen Grafičaru, prodat za 800.000 evra.

Ono što je izvesno u defanzivi je da će pretrpeti promene odlascima dvojice najiskusnijih – Aleksandra Dragovića i Nemanje Milunovića, dok su sigurni novi kapiten Uroš Spajić i Naser Điga, kog je upravo Spajić istisnuo iz startne postave tokom proleća.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE