Karasko srušio Barsu, remi Reala, trijumf Sevilje [VIDEO]

U subotu su odigrana i četiri susreta 10. kola u španskoj Primeri.

Derbi susret igran je na stadionu “Vanda Metroplitano”, gde je Atletiko minimalno porazio Barselonu. Odlučujući tenutak dogodio se u trećem minute nadoknade prvog poluvremena, kada je Belgijanac Janik Karasko iskoristio bespotrebno izletanje Marka Andrea Ter Štegena i poslao loptu u mrežu.

Real je propustio priliku da upiše novu pobedu, remiziravši sa Viljarealom u gostima. Poveo je kraljevski klub pogotkom Marijana Dijaza u drugom minutu. Ipak, “žuta podmornica” je stigla do izjednačenja i boda golom Đerarda Morena sa bele tačke 14 minuta pre kraja susreta.

Sevilja je u Andaluziji bila bolja od Selte. Džulz Kounde doveo je domaće u vođstvo već u petom minutu. Ekipa iz Galicije je pogocima Ijaga Aspasa u 10. i Nolita u 36. minutu stigla do preokreta, ali se na odmor otišlo u potpunom egalu nakon što je u trećem minutu nadoknade pogodio Jusef En-Nesiri. Sevilja je do pobede stigla golovima Serhija Eskudera i Munir El Hadadi u finišu susreta.

Nerešeno je bilo i u Valensiji na meču između Levantea i Elčea. Poveo je Levante u 12. minutu preko Gonzala Melera, a bod Elčeu doneo je Tete Morente u 64.

Levante – Elče 1:1 (1:0)
Viljareal – Real (M) 1:1 (0:1)
Sevilja – Selta 4:2 (2:2)
Atletiko (M) – Barselona 1:0 (1:0)

Tabelu Primere možete videti ovde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE