SAMO U MERIDIANU: Kardif 2.15, Dortmund 2.30, Napoli 2.10…

Najbolje kvote i još bolji bonusi, naravno, nalaze se samo u Meridianu! Kao i uvek, “novajlije” čeka fantastičan bonus dobrodošlice od čak 1.500 DINARA za sportsko klađenje.
Bonus možete odmah preuzeti OVDE.
A onda… Vreme je za završnicu nacionalnih Kupova, ali i vanredna kola širom Evrope.
Današnji izbor vodi nas u Vels, Nemačku i Italiju, a OVDE možeš da pogledaš kompletnu ponudu.
KARDIF – DERBI, KEC 2.15
(Utorak, 20.00)
U Čempionšipu, gotovo da je svaka utakmica mali derbi. Velikog favorita kao i da nema, a tako je i u ovom susretu u Velsu.
Kardif se nalazi na samo dva boda od plej-ofa za ulazak u Premijer ligu, dok je Derbi na devet bodova od zone ispadanja.
Do 18. pozicije današnji gost je stigao zahvaljujući odličnom učinku u poslednjih pet utakmica (10 od 15 bodova)
Fudbaleri Kardifa, koji trenutno imaju daleko veće ambicije od kolega iz Derbija, pobedom bi prestigli Bornmut koji trenutno zauzima poslednje mesto koje vodi u doigravanje za elitni rang sa dva boda više od Kardifa.
B. MENHENGLADBAH – DORTMUND, DVOJKA 2.30
(Utorak, 20.45)
Duel dve Borusije, pravi derbi za četvrtfinale Kupa!
U daleko boljem raspoloženju u ovaj meč će ući gost koji je vezao tri pobede, uključujući i prvi duel osmine finala Lige šampiona protiv Sevilje.
Menhengladbah je poslednju pobedu ostvario upravo u Kupu, početkom februara. Od te utakmice sa Štutgartom, zabeležen je jedan remi i četiri poraza i, ako ništa drugo, samo ta činjenica može da predstavlja problem domaćinu.
“Milioneri” dominiraju u međusobnim duelima. Menhengladbah je pobedio na poslednjem susretu, ali pre toga je Dortmund zabeležio čak 12 vezanih pobeda protiv današnjeg rivala.
SASUOLO – NAPOLI, DVOJKA 2.10
(Sreda, 18.30)
Nije puno ljudi koji su očekivali da, nakon 24 kola Sasuolo vide blizu mesta koja vode u Evropu, ali ipak – tu su.
Samo osam bodova deli ova dva rivala na tabeli Serije A, a ishod ovog malog derbija nekoj od ekipa će značajno promeniti šanse za što boljim plasmanom.
Toplo-hladno igra Napoli koji već neko vreme nije spojio dve ligaške pobede, a gostovanje Sasuolo, koliko god da neće biti lako, prava je prilika da Đenaro Gatuzo i njegovi igrači uđu u pravi ritam.
Osvajanje titule, odavno je zaboravljena želja kod Napolitanaca
*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nakon Duljaja, stručni štab Partizana napustio još jedan član generacije koja je igrala Ligu šampiona

Nakon godinu dana provedenih na mestu trenera Partizana, nedavno su se iz kluba zahvalili na saradnji Igoru Duljaju. On...

POVEZANE OBJAVE