Fudbal je u modi i ovog vikenda – Preuzmi 1.000 RSD i isprati najjače lige u Evropi

Ako nemaš plan za vikend i najradije bi da ostaneš kod kuće – nećeš pogrešiti. Još ukoliko voliš sport i uživanje uz kvalitetan fudbal – na pravom si mestu!

Najbolji fudbal je u punom jeku i pored globalnih problema, najjače lige su i ovog vikenda na tiketu.

Tim povodom kladionica Meridian ti je spremila 1.000 DINARA BONUSA bez uslova na poklon.

Preuzmi bonus odmah OVDE.

Ali, ni to nije sve – sportsko klađenje u Meridianu je prava zabava i avantura, jer vas čekaju neverovatni bonusi i promocije. Ako pogodite najveću kvotu, osvojićete MACBOOK ili SONY PS4, kao i brojne druge vredne nagrade!

Pored ovih fantastičnih iznenađenja, ništa drugo vam ne preostaje osim da dobro prostudirate ponudu i sastavite dobitni tiket. A koje utakmice ne bi trebalo da izostavite?

Za početak, već večeras od 20.45 možete uživati uz goleadu na italijanski način. Meč Sasuolo – Torino otvara 5. kolo Serije A, a ovaj duel mogao bi da se isprati uz staru, dobru igru „GG3+“.

U subotu od 16 časova na pogramu je El Klasiko. Barselona će ugostiti Real Madrid, koji na Kamp Nou stiže posle, možemo reći, šokantnog poraza u prvom kolu Lige šampiona. Naime, Šahjtor je slavio rezultato 3:2, na Santjago Bernabeu.

Videćemo šta će nam doneti najveća i najvažnija utakmica u Španiji, a ukoliko se vodimo statističkim podacima i raznim analizama, blaga prednost je na strani Katalonaca.

Kompletnu ponudu za meč Barselona – Real Madrid pogledajte ovde.
Takođe, sutra od 18.30 očekuje nas još jedan derbi, ali u Premijer ligi – Mančester Junajted će ugostiti Čelsi. Biće ovo veoma interesantan meč.
„Crveni đavoli“ posle četiri utakmice u novoj sezoni imaju zanimljivu gol razliku – 9:12. Uz dva poraza i isto toliko pobeda, jasno je Junajted još uvek u potrazi za pravom igrom.

Dodatno uzbuđenje donosi i Bundesliga, u pažnji će biti meč Dortmund – Šalke, dok će se na „Čizmi“ Atalanta sukobiti sa Sampdorijom, u utakmici gde se očekuju golovi.

I nedelja je dan za fudbal, a na programu je nekoliko vrhunskih mečeva. Između ostalog, snage će odmeriti Lion – Monako, Arsenal – Lester, Fiorentina – Udineze…

Kompletnu ponudu za klađenje, sa svim fudbalskim utakmicama koje nas očekuju ovog vikenda – pogledajte na OVOM LINKU.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE