EVROLIGA: Radonjić ovog puta pao u neizvesnoj završnici, Lorenco Braun odneo pobedu u poenterskom obračunu bivših Zvezdinih igrača!

Pored utakmica večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, odigrane su još četiri duela 13. kola Evrolige večeras.

Olimpijakos je demolirao Fenerbahče u Dvorani mira i prijateljstva u Pireju sa 94-67.

Najbolji u redovima crveno-belih ponovo je bio Saša Vezenkov, koji je postigao 21 poen, uz 4 skoka i 2 asistencije.

Dvocifreni su bili još i Larencakis i Peters sa 12, kao i Mustafa Fal sa poenom manje.

U poraženom timu je Edvards upisao 13, Akpinar 11, a Kalates 10 poena. Marko Gudurić je imao 9 poena, 4 asistencije i 2 skoka.

DESETA U NIZU: Eksplozija Vildoze i Nedovića, Žalgiris pao u drami!

Mnogo neizvesnije, tokom čitavog meča, bilo je u Madridu gde je Real na kraju slavio protiv minhenskog Bajerna sa 68-64.

Najefikasniji u obe ekipe bili su centri, obojica po 14 poena. Na jednoj strani je to bio Valter Tavares, a na drugoj bivši igrač Kraljevskog kluba Otelo Hanter.

U Realu su dvocifreni bili i Serhio Ljulj sa 11 i Džanan Musa sa 10 poena, a u Bajernu je 11 poena upisao bivši bek Crvene zvezde Kori Volden.

Olimpija iz Milana poražena je pred odlazak na noge Crvenoj zvezdi. Bolji je u Milanu bio Makabi sa 77-71.

Upravo su poenterski obračun imali bivši Zvezdini košarkaši Lorenco Braun i Bili Beron.

Kao bolji, i timski i individualno na kraju je izašao naturalizovani Španac sa 20 poena, 8 asistencija i 5 skokova. Sa druge strane je Beron imao 18 poena, uz 5 skokova i asistenciju.

U poraženom timu se istakao i nekadašnji igrač Mege i pojačanje iz NBA lige Timoti Luvavu sa 14 poena, koliko je na drugoj strani imao Sorkin.

Dejan Radonjić je sa Panatinaikosom ponovo igrao neizvesnu završnicu, koja je kulminirala produžetkom, ali je poražen na gostovanju Valensiji sa 94-91.

Blistao je Bojan Dubljević sa 23 poena, na šta je dodao i 8 skokova i 2 asistencije, dok je Džons imao dva poena manje, uz 6 asistencija i 2 skoka.

U grčkom timu su sjajni bili Dvejn Bejkon sa 22 poena, uz 3 skoka i 2 asistencije, kao i Derik Vilijams sa poenom manje, kome je samo skok nedostajao za dabl-dabl učinak, a imao je i 4 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE