Posle odlaska Pantera i Lesora, još jedan Partizanov kapitalac na izlaznim vratima

Kako stvari stoje, Partizan će za narednu sezonu morati da odradi kompletnu rekonstrukciju ekipe.

Posle odlazaka Kevina Pantera (još uvek nezvanično) i Matijasa Lesora (zvanično), koš igrača koji su činili osnovu igre Željka Obradovića je na izlaznim vratima.

Među njima je i Zek Ledej kojem je istekao ugovor na kraju sezone. Nekoliko interesenata se pominjalo za njegove usluge, a kao najozbiljniji kandidat je važio Anadolu Efes.

Ipak, izraelski “Israel Hayom” piše da je Ledej prvi na listi želja slavnog Makabija iz Tel Aviva. Posle završetka transfera Tamira Blata iz Albe, koji je potpisao ugovor na 3 godine vredan 1,2 miliona evra, Ledej im je prioritet za jačanje pozicije 4-5.

Kao alternative se pominju Met Kostelo iz Baskonije za kojeg bi morali da plate obeštećenje, Piter Korneli koji je nedavno napustio Real Madrid, kao i Džordan Miki koji neće produžiti ugovor sa Virtusom.

Ledej je ove sezone bio izuzetno bitan za igru Partizana. U Evroligi je postizao 11,4 poena po meču uz 5,1 skok, a prosečno je igrao skoro 31 minut.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE