PRED NOVU SEZONU EVROLIGE: Oni su najviše napredovali, tu je i jedan sprski tim

Nova sezona Evrolige počinje narednog četvrtka 5.10 u Beogradu.

Titulu brani real Madrid, a takmičenje otvaraju Crvena zvezda Meridianbet i Asvel.

Upravo su crveno-beli jedan od timova koji su najviše napredovali u novoj sezoni. Čelnici elitnog takmičenja su se podsetili dolaska Duška Ivanovića i kako je Zvezda potom ispustila šansu za plej-of uz kasniji odlazak Kampaca i Vildoze.

Kako je Zvezda odgovorila? Potpisivanjem deset novih igrača. U rosteri su neki od elitnih „bol hendlera“: Jago Dos Santos, Šabaz Nejpir, Miloš Teodosić, i Nemanja Nedović, koji je i prošle godine bio tu, dok se tim pojačao i na centarskim i spoljnim pozicijama. Ti potezi mogli bi da budu dovoljni da Zvezda prvi put od sezone 2015/2016 stigne do plej-ofa, navodi se na sajtu Evrolige.

Teodosić otkrio glavni razlog dolaska u Zvezdu (VIDEO)

Prvo mesto je zauzeo Panatinaikos koji je sa 11 novih potpisa i trenerom Atamanom pokrenuo euforiju navijača, piše Evroliga u tekstu. Posebno su istakli Slukasa, Vildozu, Lesora i Ernangomesa.

Posle ova dva tima slede redom: FenerbahčeArmani sa potpisom Nikole Mirotića i Efes. Drugi srpski predstavnik Partizan u prvom kolu Evrolige gostuje Makabiju. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE