ILIEV POSLE FLORE: Nismo smeli da utakmici pristupimo na onakav način

Fudbaleri Partizana, porazom od Flore u Talinu (1:0), zakomplikovali su sebi prolaz u nokaut fazu, Lige konferencija.

Srpskom timu, ukoliko želi da prezimi u Evropi, treba makar remi, u poslednjem kolu protiv Anortozisa.

Sportski direktor crno belih, Ivica Iliev, govorio je za Maxbet sport, o tom meču, i ambicijama Partizana:

Pomalo mi je neverovatan taj splet događaja pre i za vreme utakmice sa Florom. Ako je trebalo da doživimo utakmicu sa toliko grešaka i pehova, onda u redu i siguran sam da se ovako nešto više neće ponoviti. Nismo smeli utakmici sa Florom da pristupimo na onakav način. Imam utisak kao da smo svi unapred upisali tri boda! Ne mislim tu samo na igrače, ponavljam. Dalje, gol smo primili u najgorem mogućem trenutku, u 44. minutu i to ni iz čega, ali bukvalno. Tada smo izgleda tek shvatili svu ozbiljnost situacije pa smo u drugom poluvremenu pokušali nešto, ali ima dana kada zaista ništa ne polazi za rukom. Zatim je došla i povreda Markovića, u trenutku kada je trebalo da stisnemo rivala u poslednjih deset minuta. Nažalost, zbog ranije izvršenih izmena ostali smo sa igračem manje što je bio dodatni problem. – rekao je on.

Osvrnuo se i na to, da li će pred duel sa kiparskim timom, razgovarati sa prvotimcima:

Pričam ja sa igračima svakodnevno, a i trener Stanojević tu stvari drži pod kontrolom, na maksimumu. Nema tu šta mnogo da se priča, svako treba da pođe od sebe i da preispita sebe. Od jedne realno dobre situacije došli smo do toga da nam je poslednji meč biti ili ne biti za opstanak u Evropi. Ali ponavljam, ako je trebalo da nam se u jednom meču sve ovo izdešava, onda neka… Uostalom, u Ligi konferencija bilo je još zanimljivih rezultata. Jedna Mura dobila je Totenhem, ranije je norveški Bodo pobedio Romu 6:1… Ima takvih dana u fudbalu.

Partizan, već ovog vikenda, igra meč 18. kola šampionata Srbije, na gostovanju Voždovcu.

Foto: FK Partizan/ Sandić photography/Ilustracija

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE